Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 mei 2010

D66 Dordrecht presenteert nieuwe raadsfractie

D66 Dordrecht stelt haar nieuwe raads -en commissieleden voor. De gekozen raadsleden en commissieleden van D66 Dordrecht kunt u terugvinden onder wie/wat/wat, raadsfractie.

Jan-Willem van Dongen, Nelleke de Smoker en Tamara Bonnema hebben zich al eerder ingezet voor D66 Dordrecht. Onze nieuwe commissieleden, die de raadsfractie ondersteunen, zijn Jan-Paul Schuiten, Evelyn Schellekens en Osman Bosuguy. Fractie assistentie van raadsfractie wordt deze periode wederom verzorgt door Kors Hofman.

Wij wensen de raadsfractie veel succes en vernieuwing toe in de komende periode. De komende tijd gaat de raadsfractie zich voorstellen op de website. Voor meer informatie bekijk de pagina van de raadsfractie.