Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 4 januari 2018

Doen66: Doe mee!

Het was januari 2014 toen Doen66 zijn eerste activiteit organiseerde in Dordrecht, wilgen knotten! Doen66 heeft als ambitie de sociaal liberale idealen concreet handen en voeten te geven in de stad. We geloven in de eigen kracht van mensen en daarom ondersteunen we vrijwilligers die hun schouders op allerlei plekken zetten onder de samenleving. We zijn niet gericht op campagne voeren, nee we helpen omdat we van waarde willen zijn. Wilgen knotten is sinds 2014 een traditie geworden en daarom trappen we ook dit jaar Doen66 weer af op de Kleine Rug. 

Heb jij zin om op 10 februari de vrijwilligers van het Nivon te helpen met het natuuronderhoud op de Kleine Rug? Stuur een mail naar arjan@lumaxproducties.nl en meld je aan! Je maakt kennis met de oude traditie van wilgen knotten op ons eiland en zorgt dat de natuur straks in het voorjaar weer de ruimte krijgt om tot bloei te komen.

Doen66 was altijd gericht op Doen! Praktisch de handen uit de mouwen steken en ondertussen elkaar beter leren kennen en de stad leren kennen. We willen vanaf 2018 Doen66 uitbreiden en daarom maken we een combinatie tussen wat “vroeger” de politieke cafés waren en onze doe-activiteiten. Doen66 zal in het verlengde van haar doe-activiteiten thematische discussies gaan organiseren waarin we in gesprek kunnen over sociaal liberale opvattingen in relatie tot bijvoorbeeld armoede, onderwijs, zorg en betrokkenheid van inwoners. Een groep enthousiaste leden is begonnen met de voorbereidingen. Wil jij meepraten, organiseren en werken stuur dan ook een mail aan Arjan Hamberg, arjan@lumaxproducties.nl

Namens Doen66 zeg ik Doen! en tot ziens,

Arjan Hamberg