Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 november 2019

Afscheid Eelco de Vos

Tot onze spijt heeft Eelco de Vos aangegeven te stoppen als burgerraadslid voor D66 Dordrecht. Dit betreuren wij ten zeerste en wij zullen hem binnen de vereniging en fractie erg missen, maar wij begrijpen zijn overwegingen.

Eelco heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel voor D66 Dordrecht ingezet. Eerst als steunfractielid en later als commissielid. Hij stond als nummer 2 op de lijst bij de vorige verkiezingen, maar helaas kon hij niet als gemeenteraadslid aan de slag. Wel is hij na de verkiezingen vol enthousiasme als burgerraadslid aan de slag gegaan.

Eelco werkte heel hard voor de verenging en fractie. Eelco heeft een zeer grote dossierkennis en in de commissie fysiek kon hij duidelijk uitleggen waar D66 Dordrecht voor staat en welke koers het wilde varen.

Eelco spande zich onder andere extra in voor het intercity behoud in onze stad, hoe we van afvalstoffen tot grondstoffen kunnen komen en hoe we de aankomende jaren de energietransitie moeten aanpakken en vormgeven. Duurzaamheid is een grote passie van Eelco.

Ook achter de schermen was Eelco altijd voor D66 aan het werk. Hij beheerde website, regelde verder alle online zaken, maakte de nieuwsbrieven en verzorgde alle social media voor de fractie en vereniging.

Wij betreuren het ten zeerste dat Eelco zijn rol als burgerraadslid en als fractielid beÃĢindigt. Wij zullen hem binnen de vereniging en binnen de fractie ontzettend missen. Wij wensen Eelco alle goeds voor de toekomst en hopen dat hij zijn energie kan richten op de mooie dingen van het leven.