Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 11 januari 2020

Kevin Noels en Karin Castelijn stoppen als raadslid

Het interim-bestuur is op zaterdag 11 januari door de raadsleden Kevin Noels en Karin Castelijn geïnformeerd over hun besluit om per 28 januari hun raadslidmaatschap te beëindigen. Ook burgerraadslid Durk Jan Tabak en fractie-secretaris Hans Bloemen hebben laten weten terug te treden.

Wij betreuren het dat de fractie er niet in is geslaagd om in gezamenlijkheid een werkbare situatie te vinden en vinden het verdrietig dat Kevin en Karin tot het besluit zijn gekomen om hun zetel op te geven. Kevin, Karin, Durk-Jan en Hans hebben zich de afgelopen jaren onvermoeibaar ingezet voor Dordrecht. We balen ervan dat de relaties in de fractie dusdanig onder druk zijn komen te staan dat zij zich genoodzaakt zagen deze stap te nemen. We bedanken hen voor hun inzet voor Dordrecht en voor D66.

De komende dagen wordt bekeken wie Kevin en Karin opvolgen in de Dordtse gemeenteraad.We hopen dat deze opvolgers, met de overgebleven raadsleden Osman Bosuguy en Ahmet Polat, zo spoedig mogelijk weer komen tot een stabiele gemeenteraadsfractie.

Peter Paul Lippinkhof & Bastiaan Winkel

Dit bericht is vanavond over het vertrek van Kevin, Karin en Durk Jan op AD.nl geplaatst