Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 april 2020

Fractie weer compleet

Met de komst van Dirk Loekemeijer is de fractie nu compleet. We heten hem welkom in de fractie. De uitdagingen van de stad, met of zonder corona, zijn groot. Een krachtige D66 stem is dan ook noodzakelijk om de juiste keuzes te maken voor onze stad. Met dat in ons achterhoofd, het verkiezingsprogramma in de hand, gaan we ons inzetten voor onze burgers.

Met Paul hebben we jarenlange ervaring in de fractie. Hij zet zich in voor het sociale gezicht van onze partij in commissie Sociaal. Osman heeft zich in de afgelopen periode ingezet in de commissie Fysieke Leefomgeving en dat gaat hij nu samen met Dirk doen. Dirk heeft zich geprofileerd als de man van duurzaamheid in onze afdeling en we verwachten veel bijdrage van hem.

In de komende periode gaan we vaak contact met u zoeken om input op te halen. Want alleen samen kunnen we een verschil maken in de stad.