Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 februari 2021

Vacature Fractie-ondersteuner

Wat zoeken wij?
Wil je een bijdrage leveren aan D66 Dordrecht en wil je wegwijs worden in dossiers en activiteiten in de politiek in een gemeenteraad? Dan nodigen we je van harte uit om ons te helpen. Onze fractie is op zoek naar een fractie-ondersteuner
Als fractie-ondersteuner ben je vooral bezig met de volgende werkzaamheden:

• bijhouden van de accounts bij Facebook, Instagram en Twitter;
• ondersteunen van bijeenkomsten van de fractie [o.a. verspreiden van agenda’s en uitnodigingen];
• helpen voorbereiden en ondersteunen van campagneactiviteiten;
• andere hands-on activiteiten.
De fractie van D66 Dordrecht vergadert wekelijks op de maandagavond.

Wat vragen wij?
Naast een grote affiniteit met het gedachtegoed van D66 en interesse in – lokale – politiek, vragen we van onze collega een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, de vaardigheid om contacten op te bouwen en te onderhouden, creativiteit en teamspirit. Je vindt het leuk om campagneactiviteiten op te zetten en om met social media om te gaan. Je bent bereid om het beheer van
de website onder de knie te krijgen. Reken op een inzet van gemiddeld 4 uur per week.

Wat bieden wij?
Leuke en leerzame werkzaamheden die je verricht in en voor een enthousiast team. Een vergoeding gebaseerd op de wettelijk toegestane vrijwilligersvergoeding en de juiste hulpmiddelen om je werk efficiënt te kunnen doen. Werktijden zijn flexibel in te plannen.
Waar kun je je melden?

Je kunt je aanmelding met een beknopt CV richten aan de fractie: fractie@d66dordrecht.nl