Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Filmvertoning “Dark Waters”

Donderdagavond 26 maart, 19.30 uur bij The Movies

Kom donderdag 26 maart om 19.30 uur naar The Movies voor de filmvertoning van Dark Water.

Chemours zal ook de komende raadsperiode in Dordrecht de gemoederen bezighouden. Hoe we omgaan met vergunningen en hoe we op een thema als dit de samenwerking met provincie en Drechtsteden vormgeven is een onderwerp dat zeker in ons volgend verkiezingsprogramma aan bod zal komen.

De eerste van de vier inhoudelijke thema-avonden die het interim-bestuur voornemens is te organiseren in 2020 gaat daarom over Chemours. We beginnen om 19.30 uur met een inhoudelijk vraaggesprek. Daarna, rond 20.15 uur, vindt er speciaal voor leden van D66 een vertoning van de film “Dark Waters” van regisseur Todd Haynes plaats. De film is gebaseerd op de lange, juridische strijd die advocaat Robert Bilott eind jaren 1990 begon te voeren tegen chemiebedrijf DuPont. Verhaal: Een advocaat ontdekt een duister verband tussen een groot aantal onverklaarde sterfgevallen en een van de grootste bedrijven ter wereld. Hij zet zijn leven en carrière op het spel om de waarheid aan het licht te brengen.

Je wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze avond. Om van tevoren een beetje een inschatting te kunnen maken over het aantal te verwachten personen, verzoeken we je vriendelijk om te van tevoren even aan te melden via een mailtje naar het bestuur.

26 maart

19:30 uur

The Movies, Nieuwstraat 62, Dordrecht